сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Везни

През младостта балансират между няколко възможности. На тях им е нужна помощ. Трябва да им се направят няколко предложения и да не се бърза. Не трябва да се подканят за каквото и да било. Не ги натискайте , а направете няколко опита.. Тъй като губят много време и енергия, лесно се уморяват.

Добри са в работа с други. Имат отлично чувство за колектив. Леко и непринудено издават заповеди. При първото препятствия могат да се отклонят и да отстъпят. Когато работят, вършат всичко много добре и най- добре при тях се получават довършителните работи. Много ценно е свръхестественото чувство за време и точен момент. Никога не могат да бъдат превърнати в съглашатели.

Най- добре се реализират във всичко, което е свързано с мода и развлечения: моделиери, декоратори, продавачи на предмети на изкуството, антиквари, агенти по продажба на книги, театрални агенти, юристи, съдии.

Често се стесняват да си поискат това, което им се полага., а и да събират пари. Не обичат да проверяват сметките си и никога не стават роби на пари и собственост.
Умеят да разчитат на своя бюджет.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: