сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Дева

В младостта си Девите са особено внимателни в младостта си, когато се касае за избор на професия, осъзнавайки колко е сериозен живота , и искат да се учат и работят над себе си цял живот. Интересуват се от детайлите и съвършенството; правят точен анализ, преминаващ понякога в алчен педантизъм; безпокоят се за здравето си – всичко това открива пред тях големи възможности.

Девите са безупречни, независимо от избраната професия. Те може и да предпочитат да работят в уединение, но това не изключва възможността им за работа в колектив. Те са коректни с висшестоящите, строги с подчинените, а даже понякога малко покровителствени и снизходителни. Смятат че е неудобно да се моли за повишение.

На представителите на този знак много често им недоплащат, но им плащат със знаци за поощрение, медали и признаване на патенти.

Те са внимателни и предпазливи, когато става дума за паричен въпрос и умеят да живеят с не много пари. Могат бавничко да трупат “за утре”, като се грижат за черни дни. Рядко биха рискували в хазартна игра, защото не разчитат на късмет.

От Девите стават добри доктори, фармацевти, ветеринари, служители на спешна и неотложна помощ, акушери, масажисти, билкари, диетолози, лингвисти, а също часовникари, инженери, химици, дизайнери, фермери, чистачи, собственици на магазини, секретари, телефонни оператори, домашен персонал, специалисти по текстил, чиновници, перачки и персонал за отглеждане на коне.
Девите се считат за “работните пчелички” на обществото. Те обичат своята работа до самоотричане и тя се явява стожер в техния живот.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: