сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Лъв

От самото начало Лъвовете осъзнават важността на избора на професия и това, че обществото чака от тях значителен принос. На преден план е кариерата им. Те не искат да се занимават с малки детайли или да играят подчинена роля, а се стремят към отговорност и са неуморими. Не обичат седейки да следят за нечия работа а искат да са значими и продуктивни.

В работата Лъвовете могат да надминат даже Телеца. Те ненавиждат, когато ги прекъсват, когато им асистират зле или им създават препятствия поради неумелост. За тях най- важно е преди всичко да работят, независимо дали това е индивидуално ( изкуство, интелектуален труд, предприемачество), или влизайки във високите административни кръгове , ще се изкачват нагоре по йерархическата стълбица.

Те са добри във всичко, което е свързано с политика, култура или шоу бизнес, а също и с физическо възпитание. Могат да станат и добри ювелири, шофьори на такси, дипломати, политици, артисти, собственици на галерии, театрални постановчици, декоратори, режисьори, атлети, директори, президенти, администратори.

Лъвовете обичат добре да печелят и добре да харчат Те взимат на заем, раздават, харчат и често “опъват краката си не според чергата”.

Лъвовете са най- надеждните картоиграчи, на които понякога ужасно не върви. В това отношение имат най- високи показатели от всички знаци, но и най- ужасните провали.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: