сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Рак

В младостта си Рака не бърза да порасне и да стане възрастен. Неговият свят се ограничава с основни жизнени потребности – глад, жажда и сън. Те изчакват, докато съдбата реши вместо тях и им покаже с какво да се занимават. Много вървят по стъпките на бащите си и се занимават със семейни занаяти, и само открит протест може да наруши традицията и да доведе до избор на противоположна от семейното занимание професия.
Те са лунен тип – бавни, летаргични, вяли, апатични и по- добре се проявяват в рутинна работа, изискваща минимум умствени усилия. Докато си върши работата, винаги си мисли за нещо свое.
Бавно започва, но е упорит, съзнателен и послушен. Когато е зает с работа, винаги знае как да облекчи себе си и останалите.
Ракът винаги предпочита да работи в семеен тип обстановка, където симпатизира на всички обкръжаващи. Често позволява да бъде недостатъчно добре оценен, да бъде експлоатиран, да получава по- малко, отколкото заслужава. Просто не му стигат “нерви”, за да моли за допълнително заплащане.

Ракът е и невротичен тип ( под влияние на Сатурн) и може да злоупотреби с фамилиярността, но не може да издава или да приема заповеди. Преминава от една работа на друга, като непрекъснато се люшка между взривове на ентусиазъм и крайно раздразнение.

Всички типове потенциално са добри в работата с деца, животни, храна, облекло,вода и течности въобще. От тях излизат добри специалисти по развъждане на коне и кучета; персонал за зоопаркове или детски градини и циркове. С успех се занимават с детска психология, психиатрия, акушерство, или са добри собственици или управители на барове, пивници, ресторанти, магазини, градинари, лесовъди, часовникари.

Понякога някои от типовете Раци носят в себе си нещо паразитно. В най- добрия случай се занимават с хазартни игри и лотария, а в най- лошия – стават алкохолици и безделници.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: