сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Близнаци

Под знака на Близнаци се раждат много хора на умствения труд. Близнаците предпочитат такъв род работа, който е свързан с непрекъсната смяна на впечатления и дейности: агенти на рекламни служби, мениджъри, теле- и радиорепортери
Близнаците могат да работят като артисти, журналисти, издатели, секретари, пощенски служители, счетоводители, писатели. Малки търговци и даже учени. Съществува пряка връзка между принадлежността към съзвездието :Близнаци” и литературните им способности. Практически те всички притежават дарбата да жонглират със сричките и да строят фрази… Те умело съставят доклади, отчети, документи и учебници, съчиняват пиеси и пишат книги, и то преди всичко – романи., биографии и научно- популярна литература. Много рядко Близнаците водят собствен дневник или пишат мемоари,а също така и не обичат да пишат писма.
Близнаците имат влечение към езиците и дарба за изучаването им и затова между тях много често се срещат полиглоти. Любимият им език обикновено е френския. Речевите им способности са толкова големи и разнообразни, че те могат да убедят всекиго в каквото и да е. В устата на Близнаците най- големите лъжи звучат като истини, а най- абсурдните идеи ти се струват разумни.
Талантът от подобен характер тласка някои Близнаци по нечист път, но това става не особено често, защото те в душите си са идеалисти. Въпреки всичко трябва да признаем, че тези способности, заедно с невероятната ловкост на ръцете им, могат да направят от тях ненадминати майстори за криминалната наука.
Друга област, в която също е трудно д Близнаците да си съперничи който и да било, това е предприемачеството.
Макар че са и лекомислени, те притежават въображение и способности за научно- изследователска работа,
Меркурий може да направи от Близнаците както гении, така и авантюристи. Сатурн оказва положително влияние на Меркурий, и ако той се намира в благоприятно положение за Близнаци, то се раждат хора, склонни към философия, преподавателска дейност и дипломатическа служба.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: