сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Телец

В младостта Телеца много мисли за избора си на професия, макар и да са уверени, че при тях всичко се получава добре и те ще съумеят да направят всичко както трябва и да имат добри доходи. Не възразяват срещу някаква рутинност, против определена повторяемост, създаваща впечатление за стабилност. Привързани са към спазване на правилата и обичат успеха. Нито един знак не губи толкова сили, както Телеца.
От библейски времена знака на Телеца се асоциира с богатство и пари, които Телеца привлича към себе си и които се изплъзват от неудачниците, сякаш харчат прекалено много, докато се опитват да свържат двата края.
Обикновено Телците имат хубави ръце. Писателите – Телци предпочитат автоматичните писалки, а ако печатат , предпочитат да вършат това сами. Най- доброто приложение на Телеца е всичко, което носи пари.. Удовлетворение му носи както фермерсйюката дейност, така и развъждането на цветя също животновъдство, готварство, пекарство, ресторантьорско дело ( знаменитите шеф- готвачи преимуществено са Телци).
За Телците е характерно, че изявяват себе си в отношението си към комфорта в дома: архитектура, вътрешен интериор, строителството като цяло. Положителна е ориентацията им към модата и се грижат за красотата. Проявяват интерес към тъкачеството.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: