сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Козирог

Знакът на съдбата, възмездието, философията, началата на света, безжалостността на времето, са добре свързани с инстинктите и това ги кара да използват умереност и сдържаност в качеството на вътрешна система за самосъхранение.

Като цяло Козирогът не се грижи за това, да изглежда привлекателен. Рядко говори за себе си и смята над своето достойнство да пуска в ход чара си. Не демонстрира своите достоинства и поради това праси слабо впечатление или въобще не прави такова. Обожава приглушената светлина в помещенията.

Както и при другите знаци, и при Козирога има нисш, среден и висш тип, но всички се стремят към издигане на върха – било то духовно или житейско.
За това, което искат да постигнат, не всички Козирози имат достатъчен запас от жизнени сили- самообладание и издръжливост , без да се взима под внимание голямата им твърдост, която е и основна черта на Козирога.

Някой от Козирозите са скала , която противостои във всички трудни ситуации; други, подобно на Девите са “работни пчелички”, които не знаят умора в търсене на моментални решения, или пък решават проблема с упорството на Телеца докато не намерят правилния и окончателен отговор и докато не превърнат оловото в злато

Козирозите могат да бъдат хладнокръвни бизнесмени или политици, умеещи да сключват сделки. Те са справедливи и търпеливи и това ги прави обичащи, макар и строги бащи, които не демонстрират своята любов.

У Козирога под привидно спокойната и безметежна външност може нескончаемо да се борят алчност и самоотричане, демон и бог. Пренебрежението към елегантността и привлекателния външен вид при Козирога се отразява в облеклото. Основните мотиви и за мъжете и за жените са простота, умереност, скромност, икономичност и малко фантазия.Обикновено отстъпват от модата по една само причина – презира разходите за дрехи. В младостта са аскетични, но по- късно изведнъж стават екстравагантни. Единствената причина, поради която се налага да помислят за външността си и да отделят пари за дрехи е амбицията. Предпочитат да изглеждат коректни, отколкото да са интересни.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: