сряда, 23 юли 2008 г.

Професионален хороскоп за зодия Стрелец

През младостта си се целят много на високо и понякога надценяват своите възможности. Рутината и посредствеността на са за тях, тъй като те предпочитат да играят роля, и то важна и съществена, тъй като характерът им най- добре се проявява на ръководни постове. Не обичат много тежката работа, макар че се ориентират към подобна, защото направят ли веднъж избора си, отдават на тази работа цялата си сила и енергия и работят с ентусиазъм.

По- добре работят в колектив, отколкото в изолация. Към началството или се отнасят с уважение, или открито възстават срещу него. За тях е открит широк фронт за дейност – от коневъдство , до ловни експедиции, открит е пътя им към духовенството и астрономията; добре работят, когато работата им се отнася до дърво.

Могат да бъдат велики спортисти, гимнастици, ловци, жокеи, състезатели или участници в състезания, преводачи, политици, репортери, изследователи, ботаници, мисионери, доктори, химици, инженери, собственици на казина, юристи, съдии, свещеници и обществени дейци.

Не умеят много добре да изкарват пари, но са винаги безпристрастни и независими или са много обезпечени. Могат да попаднат в колосални пътища на неуспех и освен това те са и често закоравели мошеници и спекуланти.
Имат огромна потребност от комфорт. Много от тях са на мнение, че просто си губят живота, изкарвайки колкото за “ хляба насъщен”.

Сред Стрелците много често се срещат наемни партньори и държанки. Жените могат да се конкурират в работата с мъжете и много често ги изпреварват в изкачването по служебната стълбица.

Източник: horoskop4e.com

Няма коментари: