петък, 24 септември 2010 г.

Професионален хороскоп за седмицата II (27 септември – 3 октомври)


ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Очакват ви наистина непредвидими ситуации през идната седмица, наподобяващи по-скоро огън, които е неконтролируем, отколкото климатици, които можеш да им връткаш температурата, както си поискаш.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тази седмица е прекалено напечена за вас, но и по принцип край вас винаги е доста горещо. Обичате да има адреналин, ето защо се стремите той да присъства и в работата ви.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Действате само напред, за да постигнете желаните от вас цели. Не се спирате пред нищо, а волята ви е толкова голяма, колкото стремглаво летящата срещу въздушната струя на климатиците животинка, която въпреки всичко успява.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Предстоящата седмица ще е наистина вълнуваща, което ще ви донесе много радости не само за вас, но и за близките ви, които са щастливи от факта, че вие самите сте такива.
ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Вие сте широко скроена личност и винаги намирате начин да се реализирате в професията си по най-добрия възможен начин. Постигате успех, защото наистина се стремите към него.
РИБИ (20 февруари – 20 март) Не климатици са ви виновни, че се чувствате прекалено на студено или на топло, а емоциите, които бушуват във вас, ето защо се опитайте да ги контролирате и ще намерите вълшебната среда, където да се чувствате комфортно.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: