петък, 24 септември 2010 г.

Професионален хороскоп за седмицата I (27 септември – 3 октомври)


ОВЕН (21 март – 20 април) През идната седмица ще сте толкова заети, че няма да ви е необходимо отслабване, тъй като сте прекалено заети в професията, с която се занимавате.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Предстоящата седмица ще ви предостави изненади в работата, но вие бъдете нащрек, за да сте подготвени за всичко. Не си мислете, че ако се ослушвате, а не си действате по задачите ще ви е по-леко.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настъпващия период е възможно да възникнат противоречия с някои от колегите ви. Не му обръщайте внимание, за да не си вгорчавате живота излишно. От притеснението може да отслабнете.

РАК (22 юни – 22 юли) През седмицата ще сте напрегнати, защото работа ви чака. За миг да сте оставили нещо за по-късно, то ви се е натрупало сега и вас чака. Не се вайкайте излишно, а се захванете за работа по-скоро.
ЛЪВ (23 юли – 22 август) Очакват ви вълнуващи мигове, ако сте на път по професионалните си задължения, защото необвързаните от вас ще се запознаят с човек, който ще им легне на сърцето.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Както винаги сте прекалено загрижени за работата и близките си. Искате всичко да е перфектно и да върви по вода, но прекаления стрес, който си докарвате води само до главоболия и отслабване, затова си починете.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: