петък, 24 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 година - предсказания от бъдещето

Предсказанията за вашето бъдеще - хороскоп за 2011

Овен

Хороскопът за 2011 година показва, че ще получите голямо наследство от роднина, с който сте били в много добри отношения. В работата ще бъдете повишен, като това заедно с придобитото наследството, ще ви гарантира добро и стабилно финансово състояние.

Телец

За телците годината ще бъде успешна във всяко едно начинание. През летните месеци ще сключите важна сделка, за компанията за която работите. Това няма да остане незабелязано от вашите началници и много скоро ще се издигнете до важен пост в работата. В личен план ви очаква една напълно спокойна година.

Близнаци

Не се доверявайте прекалено много на чуждите думи, защото от това ще пострадате само вие.Осланяйте се на собствените си сили и на интуицията си. В работата ще се наложи да се справите с лошо отношение от страна на колегите.

Рак

2011 година за вас ще е подходяща да стартирате важен проект или личен бизнес. След като вложите началния капитал, бързо ще усетите как инвестициите ще се върнат нееднократно. Бъдете твърди в исканията си и не се огъвайте пред чуждото мнение.

Лъв

Лъвовете ще намерят новата си сродна душа през 2011 година. Техният хороскоп сочи, че месеците межди септември и декември, ще бъдат изцяло под влиянието на любовта. Изживейте стойностно всеки един момент заедно.

Дева

Девите ще бъдат въвлечени във съдебни дела през 2011 годината. За щастие всичко ще приключи в тяхна полза, без да и им се налагат каквито и да било санкции. Не ви очакват промени в работата.

Везни

Хороскопът ви за 2011 сочи, че ще преживеете голяма раздяла с любим човек. В средата на година ще имате шанс да заминете да живеете в чужбина, където ще успеете да забравите миналата любов. Очаква ви добро развитие в кариерата.

Скорпион

През 2011 година ще сте част от любовен триъгълник. Има вероятност да бъдат замесени ваши близки хора или такива свързани по един или друг начин с вашето обкръжение. Останете спокойни и всичко ще мине по вода.

Стрелец

Стрелците ще имат възможността да отидат на дълга почивка през лятото. Не пропускайте тази възможност, защото така ще имате шанса да опознаете човека, който ви е поканил. В началото на есента, ще създадете много важни контакти в работата, които ще бъдат решаващи за вашето бъдеще като служител там.

Козирог

Късметът е във вашите ръце през 2011 година. Хороскопът за 2011 година предсказва огромни печалби от лотарията и хазартни игри. Не се страхувайте да рискувате. През зимата се опитайте да подобрите отношенията си в семейството.

Водолей

Звездите ви предупреждават, че е възможно да имате леки здравословно проблеми. Наблегнете повече на спорта и здравословната храна. Препоръчително е да започнете да се занимавате с източна култура. Живейте по-активно.

Риби

Въздържайте се от излишни разходи през 2011 година. Вашият хороскоп показва, че ще претърпите известни финансови загуби, които ще окажат влияние на начина ви на живот. Бъдете по-пестеливи, за да успеете да балансирате разходите и приходите си.




Няма коментари: